• Tilburg, Waalwijk

Tijdelijk werk mét uitzicht op een vast dienstverband?

Zoek je tijdelijk werk? Houd je van aanpakken en is stilzitten niets voor jou? Kijk dan eens bij onze tijdelijke banen via de uitzendbureaus met wie we samenwerken. We zoeken heel veel orderpickers, inpakkers en heftruckchauffeurs! Help ons mee om online bestelde pakketjes op tijd te verzenden naar de klant.

Bij Ingram Micro in Waalwijk en Tilburg verzorgen we de verzending van de producten van grote klanten zoals bol.com en de Bijenkorf. We hebben altijd tijdelijke medewerkers nodig, vooral rond de feestdagen. Je kunt je aanmelden voor een tijdelijke functie bij een van de uitzendbureaus met wie we samenwerken.

Klik op de solliciteer-button hieronder om direct naar een keuzemenu met uitzendbureaus te gaan! Je mag zelf bepalen bij welk bureau je jezelf wilt aanmelden. 

Bekijk het filmpje over hoe het is om te werken bij Ingram Micro. 


Ingram Micro in één minuut - Wat wij doen

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

Warehouse medewerkers gezocht

Zoek jij een baan als warehouse medewerker? Ingram Micro heeft vrijwel altijd vacatures voor orderpickers, inpakkers en heftruckchauffeurs! Rondom de feestdagen kan dat zelfs oplopen tot honderden vacatures. Weet jij van aanpakken, ben je minimaal drie dagen / avonden beschikbaar en lijkt het je wat? Solliciteer dan via één van de onderstaande uitzendbureaus naar een functie als warehouse medewerker.

Maak een keuze uit één van onze partners

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden