• Tilburg, Waalwijk, Bleiswijk

Op zoek naar een logistieke functie die aansluit op jouw wensen? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Word Logistiek medewerker bij Ingram Micro voor Zalando! Als Logistiek Medewerker ben je de mens achter de machine. Want al is het logistieke proces voor een groot deel geautomatiseerd, zonder de logistieke medewerker staat het proces stil. Jij bent voor ons daarom onmisbaar! Houd je van aanpakken en wil je doorgroeien in de logistieke sector? Wordt dan onderdeel van Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services - The Heartbeat of Logistic Services - en groei met ons mee!


Bij Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services verzorgen wij het logistieke proces voor bekende klanten zoals bol.com en de Bijenkorf. Maar nu dus ook voor Zalando, Europa's grootste online fashion retailer! Wij gaan het complete logistieke proces op ons nemen en dat betekent dat wij enorm veel nieuwe operators zoeken die samen willen meebouwen aan het succes.

Zoek jij het volgende: Fulltime aan de bak, goed salaris inclusief toeslagen, afwisselend werk, werken voor het grootste modeplatform van Nederland? Dan is de functie van Logistiek Medewerker zeker iets voor jou!

Als logistiek medewerker bij Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services...

...krijg je een marktconform salaris inclusief alle toeslagen die daarvoor gelden.

...krijg je zekerheid want we nemen je direct in dienst.

...krijg je kansen om intern door te groeien naar bijvoorbeeld de functie van Teamcoördinator.

...krijg je de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen.

...de juiste support en begeleiding om je werk met vertrouwen uit te voeren.

...de kans het maximale uit jezelf en je logistieke carrière te halen.

Lp Operator Warehouse Zalando


Jouw nieuwe werklocatie?

Het nieuwe high-tech distributiecentrum heeft een oppervlakte van 140.000 vierkante meter, dat zijn 19 voetbalvelden, en een capaciteit van 16 miljoen artikelen. Het grootste en meest geautomatiseerde DC gaat voor snellere leveringen aan klanten in Nederland zorgen. Vanuit dit XXL warehouse worden de mooiste merken ook naar klanten in België, Frankrijk, Luxemburg en Spanje verstuurd. 

Wij hebben groeiambities, jij ook? Laat dan hieronder je gegevens achter en groei met ons mee!

Goed om te weten!

Bij Ingram Micro CLS streven we er altijd naar om mensen respectvol te behandelen en eerlijke en gelijke kansen te bieden aan al onze collega's. Omdat we geloven in transparantie, hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Het is goed om te weten dat:

Na de  sollicitatieprocedure bieden we je een contract voor bepaalde tijd aan bij Ingram Micro CLS met uitzicht op een vast contract. Heb je al een contract bij Ingram Micro CLS? Dan blijft dat natuurlijk onveranderd.

Wij streven ernaar dat er geen verschil is in salaris of andere arbeidsvoorwaarden tussen verschillende Ingram Micro warehousing locaties in Nederland.

Het is ons streven om je een contract op fulltime basis aan te bieden met voldoende aaneengesloten werkdagen. We werken in eerste instantie in 2 of 3 ploegen en dit zal in de nabije toekomst waarschijnlijk uitgebreid worden naar 5, inclusief de mogelijkheid om in nachtploegen te werken.

Wij willen jou de mogelijkheid bieden tot persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld om je Nederlandse of Engelse taalvaardigheid te verbeteren. Vraag hiernaar tijdens de sollicitatieprocedure.

Vanwege de veiligheidsrichtlijnen en het feit dat we in ploegen zullen werken, kunnen we geen werk aanbieden aan mensen onder de 18 jaar.

De operatie start binnenkort met 25 gemotiveerde medewerkers en groeit door tot ruim 250 Warehouse Professionals eind 2021. Je kunt als een van de eersten solliciteren!

Werken in Bleiswijk Solliciteer nu!

Werken in Waalwijk/Tilburg Solliciteer nu!

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden