Er voor zorgen dat een feestvarken zijn cadeau op tijd krijgt! 

Producten op tijd bij de klant krijgen. In het warehouse is dat de hoofdtaak. De klant die thuis op zijn artikel wacht, heeft de hoogste prioriteit.  

Als warehouse medewerker help je mee om de producten op tijd klaar te hebben voor transport naar de klant. Het gaat om tienduizenden bestellingen per dag. Om dat voor elkaar te krijgen werken we met een groot team van mensen die allemaal een onderdeel van het proces verzorgen. Bijvoorbeeld order-pickers (zij verzamelen de bestelde artikelen), inpakkers en heftruckchauffeurs. 

Voor deze werkzaamheden zoeken we altijd medewerkers, in tijdelijke en in vaste dienst. Als je van aanpakken weet, minimaal drie dagen of avonden beschikbaar bent en bij voorkeur ook Engels spreekt, klik dan hier om de vacatures te bekijken. 

Motto: één team, één taak! 

Het warehouse is een dynamische en internationale omgeving, er werken mensen van allerlei nationaliteiten. Er wordt gewerkt volgens het motto 'één team, één taak'. Dit betekent dat we elkaar ondersteunen.  

Groeikansen

Ingram Micro biedt kansen om te groeien. Jaar op jaar wordt er meer verkocht in de webshops van onze klanten, wij groeien met ze mee. Dat betekent voor onze medewerkers ook kansen om te groeien! Veel van onze medewerkers zijn begonnen als Operator in het warehouse en hebben inmiddels een leidinggevende rol. Bekijk het filmpje waarin een aantal medewerkers aan het woord is over hun ervaringen met werken voor Ingram Micro en hoe ze konden groeien in hun functie. 

Bekijk alle vacatures
Blog Warehouse Workers

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden