Met jouw team de servicekaders halen.

Als Site Manager zet je met je team een soepel draaiende operatie neer. Je bent operationeel verantwoordelijk voor de resultaten van jouw deel van het proces. 

Van onze Warehouse Managers verwachten we dat ze een team kunnen aansturen, motiveren en enthousiasmeren. Op drukke dagen en tijdens de extreme feestdagenpiek maakt dat vaak het verschil of je wel of niet de servicekaders haalt. Als Warehouse Manager zorg je ervoor dat het beleid van de organisatie ook op de werkvloer terechtkomt, en dat gewerkt wordt volgens de in het bedrijf geldende waarden en normen. Daarnaast hebben onze Warehouse Managers kennis van het optimaliseren van logistieke processen. Voortdurend zien ze kansen voor verbetering van het proces. 

Onderdeel van een geoliede machine

Uiteraard staan onze Warehouse Managers er niet alleen voor. Zij vormen een van de schakels in het hele proces en worden bijgestaan door een scala aan afdelingen die hierbij ondersteunen. De afdeling HR als het gaat om personeelsbeleid en Finance en Controlling om de vertaalslag te maken tussen proces en opbrengst. Wanneer er kansen liggen om processen eenvoudiger te maken, sluit Engineering aan. De dagelijkse communicatie met de klanten verloopt via de Customer Service. Periodiek is er overleg met Business Development om te bekijken hoe we kansen vanuit de markt operationeel kunnen invullen. 

Bekijk alle vacatures
Warehouse Manager 1 1

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden