Het verschil maken voor onze klanten met slimme oplossingen

Onze Business Developers hebben een continue focus op de supply chain van onze klanten. Ze komen gevraagd en ongevraagd met high tech en niet zelden prijswinnende oplossingen voor vraagstukken van onze klanten. 

De Business Development Managers analyseren en optimaliseren de supply chain van onze klanten en rapporteren de bevindingen periodiek. Ze signaleren vroegtijdig potentiële opportunity’s en hebben een verregaande kennis van de e-commerce markt en -ontwikkelingen. Zij weten als geen ander onze commerce en fulfilment oplossingen te vertalen naar klantvoordelen.  Zij bedenken geslaagde product-markt-combinaties. 

De Sales Manager genereert nieuwe business en draagt dit over aan de Business Development Manager die het proces van de nieuwe klant implementeert. Marketing zorgt voor bewaking van het Ingram Micro Commerce & Fulfillment merk en is verantwoordelijk voor de communicatie naar interne en externe stakeholders. De Accountmanagers zijn de ogen en de oren van de klant in de organisatie en zorgen voor tijdige terugkoppeling naar de juiste personen binnen de organisatie. 

Focus 

Er wordt gewerkt met een duidelijke focus, waarbij de belangen van de klant voorop staan. Deze worden vastgelegd in uitgebreide operationele en strategische plannen. 


Bekijk alle vacatures
Marketing Bdm Klein

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden