Vandaag oplossingen bedenken voor de uitdagingen van morgen?

Vakinhoudelijk heeft de IT afdeling van Ingram Micro heel veel te bieden. Het domein e-commerce en logistiek is complex, dynamisch en altijd in ontwikkeling.

In e-commerce zijn de innovaties van vandaag de standaarden van morgen. Om voorop te blijven lopen, blijft Ingram Micro innoveren met hightech, en vaak prijswinnende oplossingen. Oplossingen die vrijwel altijd IT-gedreven zijn. Onze medewerkers zijn ambitieuze specialisten, die met passie gezamenlijk aan die innovatieve oplossingen werken.
We werken met veel verschillende collega's samen, waaronder Business Analysten, Logistic Engineers, Technical Application Managers, Project Managers, Architecten en Business Developers. Leerzaam en afwisselend. Heb je nog niet zo veel ervaring? Leer dan van de senior collega's. Ben je zelf al ervaren? Dan vind jij je uitdaging in inhoudelijke vraagstukken.

De afdeling IT biedt veel stage mogelijkheden. Door de omvang en het internationale karakter van Ingram Micro zijn we een aantrekkelijke werkgever in de IT. 

Bekijk alle vacatures
Blog It

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden