Human Resources

De afdeling Human Resources ondersteunt de operatie bij het vinden, ontwikkelen en behouden van de juiste mensen, in de juiste aantallen en op het juiste moment. Kortom: Toptalent vinden, kweken en behouden.

In het team zijn verschillende HR disciplines terug te vinden: HR Advies, HR Administratie, Talent Acquisition, Employer Branding, Learning & Development, HRIS en Salarisadministratie. Samen werken we op onze vestigingen in Tilburg en Waalwijk voor en met zo’n 1.500 medewerkers.

Wij voeren wervingscampagnes uit en bouwen verder aan ons netwerk van opleidingsinstituten en re-integratiebedrijven. We ondersteunen medewerkers op het gebied van leren en ontwikkelen, we betalen de salarissen en we monitoren het functioneren en beoordelen. Verder adviseren wij managers en medewerkers. Ook maken we samen met de directie en ondernemingsraad beleid, gericht op de toekomst van de arbeidsmarkt en onze organisatie.

Finance

De afdeling Finance wordt onderverdeeld in Accounting en Business Controlling, die nauw met elkaar samenwerken. Accounting draagt zorg voor de verwerking van de volledige financiële administraties van diverse vennootschappen binnen Ingram Micro. Business Controlling voert controlegerichte en analytische werkzaamheden uit. 

Omdat Ingram Micro zich in een continue veranderende omgeving bevindt, beschikken we als Finance team over een groot aanpassingsvermogen. Veranderingen bij onze klanten leiden tot veel aanpassingen in onze werkzaamheden en de inrichting van de financiële administraties. Nieuwe business bij onze klanten of een nieuw warehouse; het zorgt ervoor dat ons werk afwisselend blijft. We moeten continue kritisch blijven op onszelf en we moeten ons blijven verbeteren. 

Legal

De afdeling Legal ondersteunt de organisatie op vele fronten. Dat gaat van het opstellen en onderhouden van algemene voorwaarden tot arbeids- en vastgoedrecht, maar ook over privacy. Natuurlijk buigt deze afdeling zich ook over de contracten met onze klanten, want immers: zonder contract geen deal! 


Bekijk alle vacatures
Blog Hr

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden