Continue focus op procesverbetering

Het QHSSE team heeft een continue focus op voortdurende verbeteringen van onze processen en producten. Een winstgevende groei en voortdurende focus op kwaliteit voor onze klanten zijn de belangrijkste strategische gebieden waarmee we deze positie borgen.

Bij Ingram Micro doen we er alles aan om onze kernactiviteiten uit te breiden. Je kunt hierbij denken aan de volledige afhandeling van orders uit webshops, toegevoegde waarde logistiek, retourlogistiek en milieuvriendelijke recycling en hergebruik van gebruikte IT-apparatuur.  Om dat te onderstrepen is Ingram Micro ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Als ambitieuze werkgever zijn we trots en zuinig op onze werknemers. Deze afdeling ziet erop toe dat alle werknemers in een veilige en gezonde werkomgeving werken. 

Duurzaamheid

Als pionier op het vlak van milieuzorg biedt Ingram Micro producten aan die de toon zetten voor een efficiënt gebruik van middelen. Het QHSSE team ondersteunt klanten in hun duurzame ambities. Ook zien we er op toe dat Ingram Micro voldoet aan de strengste eisen voor het afvoeren van elektronisch afval en dat borgen we met de WEEELABEX certificering.

Toezien op de beveiliging van onze goederen terwijl ze worden getransporteerd of opgeslagen zijn, is een permanente taak voor het QHSSE team. Ingram Micro voldoet ook op dat vlak aan het hoogste beveiligingsniveau en is TAPA-A gecertificeerd.


Bekijk alle vacatures
Blog

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden