Tijdelijk werk mét uitzicht op een vast dienstverband!

Bij Ingram Micro verwerken we de bestellingen die worden gedaan in de webshops van onze klanten, zoals bol.com en de Bijenkorf. Rondom de feestdagen of tijdens uitverkoopperiodes is het  enorm druk. Dan zoeken we veel mensen die tijdelijk beschikbaar zijn om te helpen met bijvoorbeeld inpakken of order picken. 

Omdat we in shifts werken, kun je aangeven wanneer je wilt werken. We vragen wel van je minimaal om drie dagen of avonden per week beschikbaar te zijn. We gaan ervan uit dat je van aanpakken weet. 

Je komt te werken in een dynamisch, internationaal team. Voordat je begint, wordt duidelijk uitgelegd wat er van je verwacht wordt. We werken met Flexcoaches die je begeleiden. Bij hen kun je terecht met vragen. We bieden een marktconform salaris. Als je het naar je zin hebt bij ons en we zijn tevreden dan kom je in aanmerking voor een contract met Ingram Micro. Binnen Ingram Micro zijn er volop groeikansen, bekijk hier het filmpje waarin medewerkers van Ingram Micro daarover vertellen.

W4 A0893 A

Solliciteren

Heb je interesse in een tijdelijke baan als medewerker in ons warehouse? We zoeken altijd gemotiveerde orderpickers, inpakkers en heftruckchauffeurs. Zoek je een vaste baan kijk dan bij de openstaande vacatures van Ingram Micro Commerce & Fulfillment.  

W4 A1507 B

Bekijk alle tijdelijke vacatures

Ingram Micro in één minuut - Wat wij doen

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals: