• Tilburg, Waalwijk, Rotterdam, Den Haag

Kom je ambities waarmaken bij Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services!

Vers uit de schoolbanken met leidinggevende ambities of juist die doorgewinterde team motivator op zoek naar meer verdieping. Bij Ingram Micro land je als teamleider in een warm bad. Voor de starter met leiderschap in de genen nemen we je mee in ons teamleider traject. In een jaar tijd wordt jij klaargestoomd om de functie van teamleider vol vertrouwen uit te voeren. Voor de leider met al wat jaren ervaring onder de riem zorgen we voor uitdaging en verdieping. Met onze Lean en Six Sigma trajecten en focus op continu verbeteren blijf je jezelf ontwikkelen zodat jij en je team nog succesvoller kunnen zijn.

Samen met jouw team vorm jij het centrale punt van onze organisatie

De teamleider bij Ingram Micro is een belangrijke schakel binnen het logistieke proces. Samen met het team bepaalt de teamleider, het succes bij ons op de vloer. Een goede teamleider bij Ingram heeft oog voor de persoonlijke- en teamontwikkeling van de mensen waar hij of zij verantwoordelijk voor is. Het individu staat daarin centraal.
Img 2512 Min

Groei jij met ons mee?

Ook wij zijn klein begonnen. Ondernemend als we zijn, groeien we mee met onze klanten. We innoveren continu. Inmiddels zijn we onderdeel van een groot internationaal bedrijf, actief in 64 landen en beheren we 189 Logistieke Centers. Dat is meer dan 17 miljoen vierkante meter aan warehouse oppervlakte!

Heb je dezelfde groeiambities als wij? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We bieden je mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen in een dynamische internationale omgeving! 

Naast het ontwikkelen van je vaardigheden en de groei kansen in de organisatie, verwacht ook:

- een prima primair salaris met uitstekende secundaire voorwaarden;

- een jaarcontract bij Ingram Micro CLS met uitzicht op een vast contact.

- ruime opleidingsmogelijkheden om je vaardigheden verder uit te breiden;

- een menselijke visie op leidinggeven waarbij het individu centraal staat;

- enthousiaste en gepassioneerde collega's die samen de schouders eronder zetten.

Teamleider@2X 100

Jouw groeipad als teamleider

Binnen Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services zijn er veel mogelijkheden om door te groeien. Dit kan de hoogte in, richting management. Je kunt ook kiezen om jezelf te specialiseren en te groeien in de breedte. 

Heb je leidinggevende ambities dan kun je vanuit de functie van Teamleider doorgroeien naar de functie van Operations Manager. Je stuurt de teamleiders aan en wordt dan samen met je team verantwoordelijk voor één van de logistieke processen binnen Ingram. 

Heb je meer met data analyse dan kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld een functie in de Control Room zoals Operational Controlroom Specialist (OCS). Als OCS'er ben je verantwoordelijk voor de flow van het logistieke proces. Je zorgt voor maximale capaciteit met de inzet van de data die binnenkomt in de Control Room. 

Img 2657

Teamleiders aan het woord.

Wie kan nog beter vertellen wat de functie inhoudt dan een teamleider zelf! Ontmoet Roberta: 

Roberta heeft in 5 jaar flinke stappen gezet binnen de organisatie. Ze kreeg een vast contract en groeide door van uitzendkracht in de functie van operator naar haar huidige functie van Teamleider waarin zij verantwoordelijk is voor het aansturen van ruim 200 medewerkers in het hart van onze logistieke operatie. We gingen het gesprek aan met Roberta om te ontdekken wat de functie van Teamleider inhoudt bij Ingram, waar ze als teamleider energie van krijgt en wat volgens Roberta de kracht is van een goede teamleider.

Lees het complete interview >>

Teamleider logistiek Waalwijk Bekijk de vacature

Teamleider Logistiek Waalwijk of solliciteer direct!

Ingram Micro in één minuut - Wat wij doen

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

Solliciteer op Teamleider Logistiek

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden