Hoe we te werk gaan

We zijn blij met je interesse in Ingram Micro! Ons sollicitatieproces bestaat uit de volgende stappen:

Traject

Zie je de vacature niet meer op werkenbij.ingrammicro? Dan is solliciteren helaas niet meer mogelijk. Interimmer of bureau? Als we jullie nodig hebben weten wij jullie wel te vinden.

COVID-19: sollicitatiegesprekken vinden zoveel mogelijk online plaats. 

Selectie

Het Recruitment Team bekijkt je gegevens zorgvuldig en beoordeelt je CV. We kijken onder andere naar werkervaring, opleiding en behaalde certificaten. Per functie worden verschillende eisen gesteld. Naast de beoordeling van het CV wordt een eventuele motivatie bekeken. Als het CV en de motivatie voldoende aansluiten op de functie-eisen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek heb je meestal met een leidinggevende en iemand van het recruitment team. Het gesprek vind plaats op één van onze locaties in Waalwijk of Tilburg. Het doel van het gesprek is om jou een beeld te geven van de functie en organisatie Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jou. Als er een match is, vragen we je om een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen en nodigen we je uit voor een vervolggesprek.

Persoonlijkheidsanalyse

We sturen je per mail een linkje waarmee je toegang krijgt tot een persoonlijkheidsvragenlijst. De antwoorden op de vragen resulteren in een rapportage. Deze rapportage geeft inzicht in je werkgedrag en je persoonlijkheid en dient als input voor het vervolggesprek. 

Vervolggesprek

Het vervolggesprek heb je met een andere medewerker dan die in het kennismakingsgesprek. Ook is er meestal iemand bij van de Recruitmentafdeling. In het gesprek wordt vanuit een andere invalshoek bekeken of er voldoende aansluiting is. Hierbij zullen onderwerpen uit de persoonlijkheidsanalyse aan de orde komen. 

Aanbieding & contract

Na het vervolggesprek bespreken we intern of je geschikt bent voor de functie. Als we enthousiast zijn, doen we je een aanbieding. In deze aanbieding staan de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.. Als jij ook enthousiast bent en instemt met de aanbieding, maken we een arbeidsovereenkomst op. We hopen je daarna snel te mogen verwelkomen bij onze organisatie! 

Mocht er op dit moment geen passende vacature voor je zijn maak dan onderaan de pagina een jobalert aan! Elke week ontvang je de nieuwste vacatures in jouw vakgebied.


Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden