• Rotterdam, Den Haag


Onderdeel uitmaken van het grootste en meest geautomatiseerde distributiecentrum van Nederland? Dat kan!

De e-commerce markt blijft maar groeien en Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services groeit hard mee! Naast de locaties in Waalwijk en Tilburg maken we nu ook de stap richting Zuid-Holland. In de omgeving van Rotterdam wordt momenteel een high-tech en duurzaam logistiek centrum gebouwd met een oppervlakte van ruim 140.000 vierkante meter en wij gaan de complete logistieke operatie op ons nemen. Dat biedt nieuwe kansen en jij kan daar een belangrijke rol in spelen!

Een carrière in de logistiek

Wij zijn namelijk op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde collega’s die van het nieuwe fulfilment center een succes gaan maken. Van Engineers tot Inkopers, van Security Coordinatoren tot Site Operations Managers. Een carrière kans met ruime doorgroei- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden! Daarnaast een unieke uitdaging om vanuit jouw nieuwe rol de opstart van dit warehouse in goede banen te leiden. Gaat jouw logistieke hart al harder kloppen? Ontdek dan jouw mogelijkheden voor een carrière bij Ingram Micro onder aan deze pagina en groei samen met ons en onze partner mee. Challenge jezelf en wordt onderdeel van The Heartbeat of Logistic Services.
Lp Sluit Je Aan Image 1

Sluit je aan bij 'The Heartbeat of Logistic Services'. 

Wij zijn Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services. Wij zijn verantwoordelijk voor de grootste merken in de markt, zoals bol.com en de Bijenkorf! Wij zijn de Heartbeat of Logistic Services. Wij zorgen ervoor dat onze klant de belofte aan hun klant waarmaakt, iedere dag weer.

Ondernemend als we zijn, groeien we hard mee met onze klanten. Inmiddels zijn we actief in 64 landen en beheren we 189 Logistieke Centers. Dat is meer dan 17 miljoen vierkante meter aan warehouse oppervlakte!

#PoweredByOurPeople

Onze kracht ligt in onze mensen. Wij geven je daarom het vertrouwen om alles uit jezelf te halen en te groeien als mens! Onze passie voor logistiek, supply chain en fulfilment delen we graag met je. We bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat je; vindingrijk bent, met een ondernemersgeest werkt en pioniert met creatieve ideeën. Wanneer jij je bij ons agile bedrijf aansluit, word je omringd door zeer gemotiveerde en gepassioneerde collega's die samenwerken naar één doel: om wereldwijd de meest gewaardeerde logistieke partner te zijn. Daar gaat ons hart sneller van kloppen!

Verhalen uit de organisatie - Collega's aan het woord

Samenwerking en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie. Een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt. Maar ook ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en een ‘samen de schouders eronder'-mentaliteit kenmerkt ons bedrijf. Dat vertellen we je graag, maar wie kan dat beter dan onze eigen collega's:
Pernette Heartbeat Final

Pernette is sinds februari 2020 actief als Logistics Engineer bij Ingram Micro CLS. Ze maakte de stap naar de logistiek omdat ze in haar vorige baan het analytische werk miste. Toch keken mensen Pernette vragend aan, want wie gaat er nu voor een logistiek dienstverlener werken?!

"Men denkt bij een logistiek dienstverlener al snel aan vrachtwagens, een grauwe sfeer, saaie kantoortjes en lange gangen. Nou, bij Ingram Micro is het echt het tegenovergestelde.”

“We werken in een super modern warehouse en op kantoor is alles van glas dus lekker transparant en open. Niks stoffigs aan! 

Lees het complete gesprek met Pernette Ten Brinke >>>


Nick Heartbeat Final

Nick maakt een bijzondere stap binnen Ingram Micro. Hij groeit namelijk door van de kantoorfunctie Business Projectlead naar de werkvloer in de rol van Operations Manager.  

“Bij Ingram Micro slaag je als je hands-on bent. Het is een snelgroeiend bedrijf en dat zorgt voor doorgroeimogelijkheden. Je moet zelf die kansen pakken, maar het zit ook in de juiste aansturing. Als je echt wilt, word je hier juist gestimuleerd om die kansen te pakken.” 

Lees het complete gesprek met Nick Jonkergouw >>>

We are hiring! Pak jij deze kans en groei jij met ons mee?

Dit is een unieke kans om vanaf dag één onderdeel uit te maken van het fashion succes verhaal. Is dit ook de eerste stap van jouw persoonlijke succes verhaal? Bekijk alle mogelijkheden in omgeving Rotterdam: Fashion Vacatures

Of solliciteer direct op de onderstaande vacatures:

Site Operations Manager Bekijk de vacature

Manager Analytics & Control Bekijk de vacature

HSE Coordinator Bekijk de vacature

Operations Manager Bekijk de vacature

Security Coordinator Bekijk de vacature

Tactisch Inkoper Bekijk de vacature

Teamleider Facility Bekijk de vacature

Corporate Recruiter Bekijk de vacature

Talent Acquisition Specialist Bekijk de vacature

Manager Operations Control Bekijk de vacature

Facilitair Coordinator Bekijk de vacature

IT Control Specialist Bekijk de vacature

Operations Control Specialist Bekijk de vacature

Equipment Control Specialist Bekijk de vacature

Process Control Specialist Bekijk de vacature

Ingram Micro in één minuut - Wat wij doen

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden