• Tilburg, Waalwijk

Recruitment op het hoogste niveau

We weten als geen ander dat het schaap met het vijf poten wel degelijk bestaat, want dat zijn we zelf! De hele dag is het team van Talent Acquisition bezig met Employer Branding, Job Marketing, netwerken, boeien, verbinden, interviewen, stakeholder- en verwachtingsmanagement, candidate experience en verbeterprojecten voor het ultieme recruitmentsucces. Check vandaag de vaste en interim vacatures in ons Talent Acquisition Team en wie weet tot morgen!


In ons Talent Acquisition Team zijn we per direct op zoek naar: 

De veelzijdige Corporate Recruiter
De gedreven Talent Acquisition Specialist

Bij ons staat niemand er alleen voor! Je gaat aan de slag in een team met nog vier andere Corporate Recruiters. Daarnaast heb je collega’s als een Recruitment Marketeer en Communicatie Specialist die jou ondersteunen met het veroveren van de arbeidsmarkt en ondersteunt in uiteenlopende middelen in de organische en betaalde kanalen. 

Succes in business betekent ook scoren in recruitment

E-Commerce was al booming, maar in de tijden van Covid-19 kun je je voorstellen dat e-commerce bedrijven zich nog steviger hebben gepositioneerd in het aankoopgedrag van consumenten. In 2021 breiden we onze recruitmentactiviteiten voor onze huidige fulfilment centers uit, maar in de regio Rotterdam/Den Haag starten we met een nieuw fulfilment centre waar we direct jouw hulp bij kunnen gebruiken! 

Talent Acquisition Specialist Solliciteer!

Corporate Recruiter Solliciteer!

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden