• Tilburg, Waalwijk, Rotterdam, Den Haag

Wat houdt ons management traineeship in?

Wat betekent een management traineeship bij Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services voor jou als starter? In 2 jaar ga jij jezelf ontwikkelen tot een mensgerichte manager of een kennis specialist in onze internationale organisatie. Dat ga je doen voor de grootste merken in de markt zoals bol.com en de Bijenkorf. Je eigen ambitie en interesse bepalen je pad in ons traineeship. We geven je alle tools en begeleiding om het maximale uit jezelf te halen. Lees verder en kom erachter of ons management traineeship bij je past.

​​Ons management traineeship in een notendop

We gaan je compleet onderdompelen in de logistieke wereld van e-commerce en fulfilment. In twee jaar tijd ga je drie verschillende functies uitvoeren over verschillende locaties en voor verschillende klanten van Ingram Micro CLS. Je gaat aan de slag met uitdagende logistieke vraagstukken waarbij het ontwikkelen van jouw leiderschapsstijl centraal staat. Door coaching 'on the job', externe intervisie en opleidingstrajecten werken we aan jouw persoonlijke groei. Met het doel om na twee jaar, met een vast contract, door te stromen naar jouw droombaan binnen onze organisatie.

Career Growth 1

Opbouw Management Traineeship

 • Je start in het hart van onze organisatie als teamleider logistiek.
 • In 1 jaar tijd ga je op twee verschillende locaties in de praktijk je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen
 • Naast praktijk ervaring start je met de basisopleiding leidinggeven
 • Na het eerste jaar bepaal je met je mentor je vervolgstap: je groeit richting management of gaat een specialisten rol vervullen.
 • Iedere twee maanden externe intervisie om te reflecteren en te groeien


Pas jij in het plaatje?

We willen het beste in jou naar boven halen. Daarom kijken we niet zo zozeer naar jouw opleiding of werkervaring maar liever naar jouw talent en potentie. Onze mensen zijn de hartslag van de organisatie, onze kracht. We geven je daarom het vertrouwen om alles uit jezelf te halen. We bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat je; vindingrijk bent, met een ondernemersgeest werkt en pioniert met creatieve ideeën. Samen met onze klanten bedenken wij slimme oplossingen om hen te helpen groeien. Continu verbeteren zit in ons DNA. Door continu onze processen te analyseren en optimaliseren werken we iedere dag weer beter en slimmer. Samenwerking en respect voor elkaar zijn belangrijk in ons bedrijf. Een goede sfeer en open communicatie is hierbij het uitgangspunt. Maar ook ondernemerschap en een ‘samen de schouders eronder'-mentaliteit kenmerkt onze organisatie.

Herken je jezelf in onze cultuur? Heb je de juiste ambitie, beschik je over een recent afgeronde master of bachelor, heb je maximaal twee jaar werkervaring en beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal?

Dan pas jij in ons plaatje!

Wij bieden jou

 • Een goed startsalaris
 • Ontwikkelprogramma's met focus op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap
 • Externe intervisie sessies
 • Een eigen buddy
 • Onderdeel van de Young Talent Community van Ingram Micro CLS
 • Werken voor de grootste merken op het gebied van e-commerce en fulfilment in een internationale werkomgeving 

Enthousiast geworden?

Heb jij de ambitie om de manager of specialist van de toekomst te worden? Dan zien we jouw motivatiebrief graag tegemoet! Je kunt gemakkelijk reageren via [link vacature traineeship]

Ook interessant voor jou

Link naar blogs met uitleg


Links naar 'over ons'

Ingram Micro in één minuut - Wat wij doen

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden