• Tilburg, Waalwijk, Bleiswijk

Wat houdt het management traineeship in?

In twee jaar ga jij jezelf ontwikkelen tot een mensgerichte manager of een specialist binnen Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services. Dit ga je doen voor grote en mooie merken in de markt zoals bol.com en de Bijenkorf. Jouw eigen ambitie, motivatie en interesse bepalen je pad in ons traineeship. We geven je alle tools, begeleiding en vertrouwen om het maximale uit jezelf te halen. Onze mensen zijn de hartslag van de organisatie, onze kracht. Lees verder en kom erachter of ons management traineeship bij je past.

​​Ons management traineeship in een notendop

We gaan je compleet onderdompelen in de logistieke wereld van e-commerce en fulfilment. In twee jaar tijd ga je drie verschillende functies uitvoeren over verschillende locaties en voor verschillende klanten van Ingram Micro CLS. Je gaat aan de slag met uitdagende logistieke vraagstukken, waarbij het ontwikkelen van jouw leiderschapsstijl centraal staat. Door coaching 'on the job', externe intervisie en opleidingstrajecten werken we aan jouw persoonlijke groei. Met het doel om na twee jaar, met een vast contract, door te stromen naar jouw droombaan binnen onze organisatie.

Career Growth 1

Opbouw Management Traineeship

  • Je start in het hart van onze organisatie als Teamleider Logistiek;
  • In één jaar tijd ga je op twee verschillende locaties in de praktijk je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen;
  • Naast praktijk ervaring neem je deel aan onze basisopleiding leidinggeven
  • Na het eerste jaar bepaal je met je mentor jouw vervolgstap: Groeien richting een manager rol of juist een specialistische functie;
  • Iedere twee maanden krijg je externe intervisie om te reflecteren en te groeien.


Pas jij in het plaatje?

We willen het beste in jou naar boven halen. Daarom kijken we niet zozeer naar jouw opleiding of werkervaring, maar juist naar jouw talent en potentie. Wij zoeken onze managers en specialisten van de toekomst. Daarom zijn we op zoek naar Trainees die in staat zijn snel tot de kern van een probleem te komen, structuur aanbrengen in onze dynamische omgeving en resultaatgericht te werk gaan. Om succesvol te zijn, houd je altijd oog voor jouw omgeving en de mensen waarmee je werkt en houd je van aanpakken. Continu op zoek gaan naar de verbetering. Hoe klein ook, verschil kun je maken. Door continu onze processen te analyseren en optimaliseren werken we iedere dag weer beter en slimmer. Een goede sfeer en open communicatie is hierbij ons uitgangspunt en een ‘samen de schouders eronder'-mentaliteit kenmerkt onze organisatie.

Herken je jezelf hierin? Heb je de juiste ambitie, beschik je over een recent afgeronde master of bachelor, heb je maximaal twee jaar werkervaring, beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal en ben jij vanaf 1 september beschikbaar? Dan pas jij in ons plaatje! Check onze vacature en solliciteer snel.

Wat bieden wij?

  • Een prima startsalaris en vergoeding voor de reiskosten;
  • Ontwikkelprogramma's met focus op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap;
  • Externe intervisie sessies en een persoonlijke buddy;
  • Werken voor de grootste merken op het gebied van e-commerce en fulfilment in een internationale werkomgeving.

Onze medewerkers aan het woord

Nick Heartbeat Final

Nick begon zijn logistieke avontuur tijdens zijn afstudeerstage bij bol.com. Na het behalen van zijn Master Supply Chain Management aan de Universiteit van Tilburg kreeg Nick de kans om bij bol.com te blijven werken. Toch koos Nick voor Ingram Micro Commerce and Lifecycle Services.

“Bij Ingram Micro slaag je als je hands-on bent. Het is een snelgroeiend bedrijf en dat zorgt voor doorgroeimogelijkheden. Je moet zelf die kansen pakken, maar het zit ook in de juiste aansturing. Als je echt wilt, word je hier juist gestimuleerd om die kansen te pakken.”

Lees het hele verhaal van Nick over zijn groei binnen Ingram Micro >>

Enthousiast geworden?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt gemakkelijk reageren via onderstaande link naar de vacature.
Ik wil trainee worden!

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden