Wat doet een Logistics Engineer?

In de rol van Logistics Engineer ben je verantwoordelijk voor de hartslag van onze logistieke operatie. Met jouw kennis ga je de logistieke processen van onze warehouses optimaliseren en (her-) inrichten. Je bent kritisch en in staat om complexe logistieke processen snel te doorgronden, knelpunten te signaleren en vervolgens verbetervoorstellen te initiëren. Je wordt uitgedaagd om logistieke- en operationele processen te analyseren, te vernieuwen, te implementeren en/of te optimaliseren. Een tastbare functie waar theorie en praktijk echt samen komen. Een rol die waarde toevoegt met direct invloed op de resultaten.


‘Theorie en praktijk komen samen in deze functie. Je ziet alle theorie die je bedacht hebt, terug in de praktijk. Dat maakt het heel tastbaar. Wat je ziet in de cijfers zie je ook terug op de werkvloer. Dat vind ik gaaf.' 

Pernette ten Brinke, Logistics Engineer.

Benieuwd hoe een dag van een Logistics Engineer eruit ziet? Lees het complete interview met Pernette!

Wij zijn 'The company you don't know you know'!

Wij zijn Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services. Kleine kans dat je ons kent, grote kans dat je met ons te maken hebt gehad!

We zijn verantwoordelijk voor enkele van de grootste merken op de markt zoals bol.com en de Bijenkorf. 

Onze resultaten worden aangedreven door ons talent. We geven je de moed om het maximale uit jezelf te halen. Het is wat ons hart sneller laat kloppen!

Wij bieden het platform om integer te werken. We vertrouwen erop dat je; vindingrijk bent, werkt met een ondernemende geest en pioniert met creatieve ideeën.

Wanneer je je bij ons agile bedrijf aansluit, word je omringd door gemotiveerde en gepassioneerde collega's
die samenwerken aan hetzelfde doel: de meest waardevolle wereldwijde partner voor lifecycle-logistiek zijn.
Dit creëert een omgeving die fun, betrokken en uitdagend is.

Haal het maximale uit jezelf en sluit je aan bij het best bewaarde geheim in de logistiek!

Img 2563

Samen groeien - Continu verbeteren

Een waarde die wij hoog hebben zitten en belangrijk onderwerp voor Logistics Engineer is Continu Verbeteren. Jij zorgt ervoor als Logistics Engineer dat we voorbereid zijn op iedere piek. Dat doe je door bestaande processen te analyseren en vervolgens te verbeteren. Zo worden we iedere dag weer een stuk slimmer en efficiënter dankzij jouw oplossend vermogen.

Maar Continu verbeteren gaat verder dan processen. Onze mensen zijn de hartslag van onze organisatie. Daarom geven we je de moed om jezelf te verbeteren en te groeien. Op het gebied van Continu Verbeteren kun je denken aan het halen van je Six Sigma Green belt. Maar ook ontwikkeltrajecten om specifieke competenties naar een hoger niveau te tillen. 

Is jouw logistieke hart ook harder gaan kloppen?

Sluit je dan aan en haal het maximale uit jezelf! Wij zijn momenteel op zoek naar meerdere engineers voor verschillende locaties in Waalwijk en Tilburg. 

Logistics Engineer Solliciteer nu!

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

Solliciteer op Senior Logistics Engineer voor bol.com

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden