• Waalwijk

BESTSELLER vestigt in Nederland en wij gaan het complete logistieke proces verzorgen. Daar hebben we jouw inzet en kennis voor nodig!


BESTSELLER is een internationaal familiebedrijf met een sterke basis. Met een assortiment van meer dan 20 individuele modemerken biedt BESTSELLER modekleding en accessoires voor dames, heren, tieners en kinderen.

New Warehouse Bestseller

Logistieke Hotspot Waalwijk


BESTSELLER vestigt in Waalwijk omdat de regio voorop blijft  lopen door in te zetten op innovaties op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, toegepaste technologie, duurzaamheid, samenwerking en arbeidsmarkt.

Het compleet nieuwe warehouse is ca. 16.100 m². groot met 2.200 m² mezzanine en 1.900 m². kantoor ruimte.

Vanaf Q2 - 2022 moet het warehouse operationeel zijn. Jij kan daar een belangrijke rol in spelen!

What's in it for you?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze en gepassioneerde collega’s die van het nieuwe BESTSELLER warehouse een succes gaan maken. Een carrière kans met ruime doorgroei- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden! Daarnaast een unieke uitdaging om vanuit jouw nieuwe rol de opstart van dit warehouse in goede banen te leiden. 

  • Breng je carrière in een stroomversnelling en groei mee in onze organisatie. Of je nu wilt groeien richting management of jezelf wilt ontwikkelen tot specialist. Kansen volop!
  • Ontwikkel je competenties en groei als persoon. Wij stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling en ondersteunen jouw groei zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen.
  • Ontplooi jezelf als professional in onze Internationale organisatie waar respect, transparantie, continu verbeteren en verantwoordelijkheid de basis vormen van onze cultuur.
  • Uitstekende primaire voorwaarden met fantastische randvoorwaarden inclusief een ideale pensioenregeling.

Sluit je aan bij 'The Heartbeat of Logistic Services'.

Wij zijn Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services. Wij zijn verantwoordelijk voor de grootste merken in de markt, zoals bol.com, de Bijenkorf, Zalando en nu dus ook BESTSELLER! Wij zijn de Heartbeat of Logistic Services. Wij zorgen ervoor dat onze klant de belofte aan hun klant waarmaakt, iedere dag weer. Ondernemend als we zijn, groeien we hard mee met onze klanten. Inmiddels zijn we actief in 64 landen en beheren we 189 Logistieke Centers. Dat is meer dan 17 miljoen vierkante meter aan warehouse oppervlakte!
Lp Bse Heartbeat

#PoweredByOurPeople 

Onze kracht ligt in onze mensen. Wij geven je daarom het vertrouwen om alles uit jezelf te halen en te groeien als mens! Onze passie voor logistiek, supply chain en fulfilment delen we graag met je. We bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat je; vindingrijk bent, met een ondernemersgeest werkt en pioniert met creatieve ideeën.

Wanneer jij je bij ons agile bedrijf aansluit, word je omringd door zeer gemotiveerde en gepassioneerde collega's die samenwerken naar één doel: om wereldwijd de meest gewaardeerde logistieke partner te zijn. Daar gaat ons hart sneller van kloppen!

Klaar voor de start?

Dit is een unieke kans om vanaf dag één onderdeel uit te maken van het fashion succes verhaal. Is dit ook de eerste stap van jouw persoonlijke succes verhaal bij Ingram Micro? Wacht niet langer en solliciteer op één van de onderstaande vacatures.
Projectmanager Bekijk de vacature

Operations Manager Bekijk de vacature

Functional Application Controller Bekijk de vacature

Teamleider Logistiek Bekijk de vacature

Site Manager Bekijk de vacature

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

Solliciteer op Functional Application Controller

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden