• Tilburg

Werken bij Ingram Micro CLS voor de Bijenkorf

Iedereen kent de Bijenkorf wel, Nederlands oudste en meest iconische warenhuis. De zeven winkels en een webshop die in de top-10 staat van grootste online retailers (Twinkle100) brengt een enorme logistieke operatie met zich mee. Een uitdaging waar wij onze hand niet voor omdraaien!

In 2019 hebben we het nieuwe omnichannel warehouse voor de Bijenkorf geopend in Tilburg. Wij, Ingram Micro CLS, voeren hier de leiding waarbij duurzaamheid en onze mensen centraal staan. Niet voor niets dat wij het BREEAM Outstanding certificaat mogen voeren.

Het warehouse is voorzien van flinke raampartijen, waardoor er veel lichtinval is op de werkvloer om het werk voor het personeel aangenaam te maken. Ook de constante kamertemperatuur van tussen de 19 en 20 graden dragen hier aan bij.

Verder ligt er op het dak van het warehouse 17.000m2 aan zonnepanelen die niet alleen het gebouw maar ook ruim zeshonderd huishoudens voorzien van stroom! Bekijk de video voor een impressie van misschien wel jouw nieuwe werkplek.

Een fijne werkplek, werkgever én collega’s!

Het 35.000m2 grote warehouse heeft met de mezanines en picktoren een totale vloeroppervlakte van ruim 82.000m2. Door alle vloeren heen loopt ruim 3 kilometer aan conveyor belts van Valor. Samen met de twee Neopost inpakmachines en het pocketsorter systeem van Vanderlande werken we dus met de laatste technologie op het gebied van automatisering en supply chain. Wat doen we hier mee? Nou we verwerken in 2020 zo’n 14.000.000 items!

Om dit mogelijk te maken werken we met een fantastisch getalenteerd team van mensen die dagdagelijks op de vloer staan alsmede op kantoor zitten. Van IT’ers, Data Analysten, Teamleaders, Pickers, Engineers tot en met HR en de Controlroom. Iedereen draagt zijn steentje bij om elke dag, elke order op tijd de deur uit te sturen en dat dan ook weer elke dag een beetje beter te doen.

Omdat de Bijenkorf ontzettend hard blijft groeien, groeien wij mee. Het is bij ons niet gek als je binnen korte tijd doorgroeit in functie. Je leert ontzettend veel en er zijn mogelijkheden genoeg. Ingram Micro CLS is namelijk onderdeel van het wereldwijde Ingram Micro. Een multinational op plek 60 van 's werelds grootste bedrijven en actief in meer dan 64 landen. Een stabiele organisatie die veel in zijn mensen investeert.

Benieuwd naar de vacatures?

Spreekt de logistiek jouw aan en wil je werken voor een super mooi merk? Klik hieronder op de oranje button en je ziet alle openstaande vacatures voor onze logistieke operatie voor de Bijenkorf in Tilburg. 

Bekijk alle vacatures Klik hier

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden