• Tilburg, Waalwijk, Bleiswijk

Welkom in de Control Room

De Control Room is de 'heartbeat' van onze logistieke operatie, de plaats waar alle data vanuit het warehouse samenkomt. De ruwe data wordt vertaald naar slimme dashboards die door de specialisten in de Control Room wordt geanalyseerd. De specialisten van de Control Room zorgen, dankzij de slimme inzet van data, dat de werkdag in het warehouse zo efficiënt en zo soepel mogelijk verloopt. De e-commerce markt blijft maar groeien dus het aantal pakketjes blijft stijgen. Iedere dag is daarom een nieuwe uitdaging! Durf jij de uitdaging aan?


Neem een exclusief kijkje achter de schermen van onze Control Room. Zie hoe de specialisten in de Control Room dagelijks ervoor zorgen dat alle pakketjes correct en tijdig het warehouse verlaten. Door de slimme inzet van data en de intensieve samenwerking met de werkvloer zorgen de specialisten in de Control Room voor een gebalanceerde en efficiënte werkdag. Een dagelijkse uitdaging die met vol vertrouwen door iedere speler in het veld wordt aangegaan. Dat is hard werken maar ook veel lachen en samen de successen vieren!

Verhalen uit de Control Room

Hoe een werkdag in de Control Room eruit ziet? Hoe zit het met de sfeer in de Control Room? Niemand kan je dat beter uitleggen dan de specialisten uit de Control Room!
Ali Lp Blog

Ali Lektemur - Operational Control Room Specialist: 'Je staat niet alleen. Dat voel je bij ons, de teamspirit, dat is tof!

Ali Lektemur werkt ruim anderhalf jaar in de Control Room als Operational Control Room Specialist (OCS), maar kwam hiervoor uit een compleet andere sector. Namelijk het GGZ. Van het beheren van het GGZ cliëntenbestand naar ervoor zorgen dat alle online bestellingen van bol.com tijdig op de deurmat belanden. Een bijzondere overstap uit liefde voor data.

Lees het complete interview met Ali, over zijn overstap naar Ingram Micro, zijn verantwoordelijkheden in de Control Room en het werkplezier dankzij het team >>>

Rik Lp Blog

Rik Mouwen - Process Control Room Specialist: 'Samen met het team zorg je ervoor dat een dag soepel verloopt'

Rik Mouwen werkt sinds 2018 in de Control Room als Process Control Room Specialist (PCS). Rik is verantwoordelijk voor een soepele en gebalanceerde werkdag in het warehouse. 'Ik waarborg de klantbelofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Een belofte die we dagelijks waar maken.' 

Lees het complete interview met Rik, over zijn werkdag in de Control Room, de dynamiek binnen de organisatie en het hechte team van de Control Room >>>

Welke rol in de Control Room past het beste bij jou?

Equipment Control Specialist Bekijk vacature!

Operational Control Room Specialist Bekijk Vacature

Mechanical Engineer Bekijk Vacature

Process Control Room Specialist Bekijk Vacature

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden