Logo Maczek Memorial

Het laatste weekend van oktober is bijzonder voor Breda. In dit weekend wordt de vrijheid gevierd. Op 29 oktober 1944 werd Breda bevrijd door de 1e Poolse Pantserdivisie onder leiding van Generaal Maczek. Naast vreugde wordt er ook stilgestaan bij de Poolse bevrijders die precies 76 jaar geleden hun leven gaven voor onze vrijheid. De meeste van deze militairen waren jonge mannen aan het begin van hun leven, die stierven in een voor hun onbekend land. Voor onze vrijheid. 

Deze soldaten stonden er op jonge leeftijd om te strijden voor onze vrijheid. Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services vindt het belangrijk om stil te staan bij deze helden, om onze Poolse bevrijders te eren en te respecteren voor hun offers. We koesteren de vrijheid die zij ons teruggaven.

Om de herinnering aan deze strijders in ere te houden is aansluitend op het Pools Militair Ereveld het Generaal Maczek memorial ontwikkeld.  Met het memorial worden de inspanningen van de Poolse troepen en die van Generaal Maczek in het bijzonder in beeld gebracht. Een plaats van waardering en erkenning. Vanuit Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services wilden wij een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het memorial en daarom hebben wij 10.000 euro geschonken om dit tot stand te brengen.

We hebben niet alleen een vaste kern van eigen medewerkers maar ook een flexibele schil aan uitzendkrachten. Deze flexibele schil bestaat uit een groot aantal nationaliteiten. De grootste groep uitzendkrachten is afkomstig uit Polen. Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services steunt het Generaal Maczek Memorial om de grote groep medewerkers uit Polen te laten zien dat onze vrijheid niet vanzelfsprekend is en voor een groot deel te danken is aan deze Poolse held en zijn manschappen.

Memorial Maczek

Bij Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services geloven wij dat het succes van een bedrijf neerkomt op meer dan slechts economische prestaties. Daarom zetten wij ons ervoor in om het evenwicht te vinden op economisch, sociaal en ecologisch gebied.

Meer informatie over het Generaal Maczek Memorial kun je terugvinden op: https://www.maczekmemorial.nl/

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden