• Waalwijk

Werken bij Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Grote kans dat je al eens met ons bedrijf te maken hebt gehad. Ingram Micro CLS Benelux verzorgt namelijk de logistiek voor grote webshops en retailers zoals Google, Decathlon, Livera en MyHeritage. Zij vertrouwen ons al jaren hun fulfilment operatie aan ons toe.

Ook wij zijn klein begonnen. Ondernemend als we zijn, groeien we mee met onze klanten. We innoveren continu. Inmiddels zijn we onderdeel van een groot internationaal bedrijf, dat zowel haar dienstverlening als het welzijn van haar medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Heb je dezelfde groeiambities als wij? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We bieden je graag kansen om door te groeien en je te ontwikkelen in een dynamische internationale omgeving!

Samen
Samenwerking en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie. Een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt. Maar ook ondernemerschap en een ‘samen de schouders eronder'-mentaliteit kenmerkt ons bedrijf. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn. Een bedrijf waar we trots op zijn. Met klanten die we partners noemen omdat we al jarenlang succesvol samenwerken.

Solide en dynamisch!
Samen met onze klanten bedenken wij slimme oplossingen om hen te helpen groeien. Dat vinden we leuk! Op welke afdeling je ook werkt, geen dag is hetzelfde, saai is het dus nooit. 

Wij zorgen ervoor dat de online bestellingen op tijd, en in de juiste verpakking naar het juiste adres worden verstuurd. Dagelijks gaat het om vele tienduizenden bestellingen. Rond de feestdagen versturen we  honderdduizenden bestellingen per dag. Dat doen we als team. Iedereen draagt bij aan de geoliede machine die we samen zijn!

Iets voor jou?

Spreekt de logistiek jouw aan en wil je werken voor het de mooiste merken van Nederland? Klik hieronder op de oranje button en je ziet alle openstaande vacatures, zoals Business Analist, Teamleader Warehouse, Logistic Engineer! 

Bekijk snel alle vacatures Klik hier

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden