• Tilburg, Waalwijk

Welkom in de wereld van Account Management en Support

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services is de logistieke hartslag van veel grote spelers in de logistieke markt. Wij verzorgen het logistieke proces van onder andere bol.com, de Bijenkorf en Zalando. Met onze mensen zorgen we ervoor dat onze klant de belofte aan hun klant waarmaakt, iedere dag weer. In dat hele proces nemen we onze klanten mee en gaan we een partnership aan, zodat we samen innoveren en verder groeien. Daar ligt de focus van afdeling Account Management en Account Support. Een afdeling vol afwisseling, absoluut geen standaard klantenservice afdeling!

Verhalen van de afdeling

Jolijn Walters - Manager Account Support

 Ondanks de titel van manager sta ik ook gewoon met de voeten in de klei. Zo ondersteun ik het team met het aftikken van de service verzoeken (tickets) en blijf ik up to date met wat er speelt op de werkvloer. Vervolgens zit ik in een MT meeting en dan gaat het over de strategische aanpak en de stip op de horizon. Die mengeling en afwisseling is heerlijk, daar haal ik mijn werkplezier uit. 

Jolijn vertelt over haar groei en haar hechte team bij Ingram.

Lees het complete verhaal van Manager Jolijn >>>

Nicole Vereggen - Account Support Medewerker

Bij de sollicitatiegesprekken voelde ik me direct thuis en dat is niet veranderd. De aanloop naar de eerste werkdag was top geregeld met een berichtje een dag van te voren. “Nicole, ik ben blij dat je komt’. Op de eerste dag lag er een welkomstpakket voor me klaar op kantoor en zijn we direct mijn werkplek gaan inrichten. Ondanks de drukte op de afdeling werd er echt tijd voor me genomen.

Nicole vertelt over haar start en haar nieuwe uitdaging bij Ingram.

Lees het complete verhaal van Nicole >>>

Onderdeel uitmaken van het team? Dat kan!

Reageer direct op de onderstaande vacatures bij Account Management en Support.
Account Manager Reageer direct!

Account Support Specialist

Vlieg met ons mee over de 7 locaties in Nederland!

Werken voor mooie merken

Werken bij Ingram Micro betekent werken voor mooie merken zoals:

Solliciteer op Account Manager

 

Jobalert aanmaken

Ontvang wekelijks de laatste vacatures in je mailbox

Vakgebieden

Voorwaarden